אופן הכנה:
לקערה של המיקסר נשפוך את השמנת מתוקה, הסוכר ונתחיל להקציף בקצב מהיר.
לאחר 2 דק׳, עוצרים, מוסיפים חלב מרוכז, חמאת פיסטוק וממשיכים להקפיץ במשך דקה נוספת.
מרחיבים את תבנית האלומיניום בעזרת האצבעות, מסדרים בתבנית את הביסקוויטים, שופכים את הקרם על הביסקוויטים שבתבנית, מוסיפים מלמעלה ובמקביל את שאר הביסקוויטים וכך יוצרים קסטה פיסטוק.
מכניסים למקפיא למשך לילה (מינימום 7 שעות) מוציאים מהמקפיא, חותכים לקסטות ומחזירים למקפיא עד לשימוש.
תכינו רק למי שאתם אוהבים – תהנו ובתאבון 🤍❤️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואחרי שנהנתם מהקסטה פיסטוק רוצו להכין קסטה וניל & שוקולד