מצרכים:
• 3 קישואים
• כפית מלח ים/גס
• כוס מוצרלה מגורדת
• ½ כוס פקאן חצוי
• כוס עלי כוסברה
• ½ כוס גבינת פקורה מגורדת (כבשים)
לרוטב:
• 3 כפות שמן זית
• ½ כפית פלפל שחור
• 3 עלי מרווה טרייה
• שן שום גדולה
• חבילה שמנת לבישול (250 מ״ל)
• כפית גרידת לימון
אופן הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
חותכים קישואים דק ולאורך, מניחים במגש, זורעים מלח ומכניסים לתנור למשך 10/12 דק׳.
מוציאים מהתנור ומצננים כ-10 דק׳.
מתחילים לגלגל, מוצרלה, פקאן, כוסברה ומעבירים צפוף לתבנית קטנה.
לאחר שגילגלנו את כולם מתחילים להכין רוטב.
במחבת, על אש בינונית, שופכים שמן זית ומוסיפים פלפל שחור.
מוסיפים עלי מרווה ושום ומבשלים כ-2 דק׳.
לאחר 2 דק׳ מוסיפים שמנת לבישול ומביאים לרתיחה.
מוסיפים גרדת לימון, ממשיכים לערבב ומצמצמים כ-20% מהשמנת.
שופכים את הרוטב על הקישואים, זורקים את המוצרלה שנשארה לנו משלב הגילגול ואת גבינת הפקורה מעל.
מכניסים לתנור למשך 18/20 דק׳.
בצלחת יש לפזר מעט פקאנים וכוסברה מעל😍
זה אחד הטעימים – תהנו 🥰
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים צמחוניים מעולים? הם מחכים לכם ממש כאן.