ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

גלילות קישואים במילוי גבינות

גלילות קישואים במילוי גבינות ברוטב שמנת איטלקי. מנה יפהפיה, בלי גלוטן, שממש פשוט להכין - המנה שתגנוב את ההצגה בכל שולחן חגיגי
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

No data was found

מצרכים:

• 3 קישואים
• כפית מלח ים/גס
• כוס מוצרלה מגורדת
• ½ כוס פקאן חצוי
• כוס עלי כוסברה
• ½ כוס גבינת פקורה מגורדת (כבשים)

לרוטב:
• 3 כפות שמן זית
• ½ כפית פלפל שחור
• 3 עלי מרווה טרייה
• שן שום גדולה
• חבילה שמנת לבישול (250 מ״ל)
• כפית גרידת לימון

אופן הכנה:


מחממים תנור ל180 מעלות.
חותכים קישואים דק ולאורך, מניחים במגש, זורעים מלח ומכניסים לתנור למשך 10/12 דק׳.
מוציאים מהתנור ומצננים כ-10 דק׳.
מתחילים לגלגל, מוצרלה, פקאן, כוסברה ומעבירים צפוף לתבנית קטנה.
לאחר שגילגלנו את כולם מתחילים להכין רוטב.
במחבת, על אש בינונית, שופכים שמן זית ומוסיפים פלפל שחור.
מוסיפים עלי מרווה ושום ומבשלים כ-2 דק׳.
לאחר 2 דק׳ מוסיפים שמנת לבישול ומביאים לרתיחה.
מוסיפים גרדת לימון, ממשיכים לערבב ומצמצמים כ-20% מהשמנת.
שופכים את הרוטב על הקישואים, זורקים את המוצרלה שנשארה לנו משלב הגילגול ואת גבינת הפקורה מעל.
מכניסים לתנור למשך 18/20 דק׳.
בצלחת יש לפזר מעט פקאנים וכוסברה מעל😍
זה אחד הטעימים – תהנו 🥰

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים צמחוניים מעולים? הם מחכים לכם ממש כאן.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור