אופן הכנה:
בקערה מערבבים את העוגה והריבת חלב בעזרת הידיים עד לקבלת עיסה אחידה ודביקה.
מעבירים את העיסה לתבנית סיליקון, תוקעים את המקלות ומהדקים היטב.
מכניסים למקפיא למשך 6 שעות או לילה.
ממיסים שוקולד בתוך כוס בגובה המגנום.
טובלים את המגנום ומנערים היטב עד שהשוקולד מתייצב.
נותנים ״נשיקה״ לשוקולד, מיד מעבירים לקערית עם הקוקוס, מדביקים את הקוקוס בצורה מעגלית עד לקבלת צורה של פטריה מלאה בקוקוס.
מחכים כ-2 דק׳ עד להתייצבות השוקולד ומוכן!
ניתן לשמור במקרר עד 7 ימים או במקפיא עד 3 חודשים.
** את התבנית והמקלות ניתן להשיג בכל חנויות מוצרי אפייה
למתכון בטעם נוטלה ואגוזי פקאן לחצו כאן