ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

קייק פופ ריבת חלב

מתכון לקייק פופ ריבת חלב בצורת מגנום הכי טעים שיש!
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

200 גרם עוגה קנויה או עוגה ביתית שנשארה
3 כפות ריבת חלב
200 גרם שוקולד חלב
2 כפות קוקוס

אופן הכנה:

בקערה מערבבים את העוגה והריבת חלב בעזרת הידיים עד לקבלת עיסה אחידה ודביקה.
מעבירים את העיסה לתבנית סיליקון, תוקעים את המקלות ומהדקים היטב.
מכניסים למקפיא למשך 6 שעות או לילה.
ממיסים שוקולד בתוך כוס בגובה המגנום.
טובלים את המגנום ומנערים היטב עד שהשוקולד מתייצב.
נותנים ״נשיקה״ לשוקולד, מיד מעבירים לקערית עם הקוקוס, מדביקים את הקוקוס בצורה מעגלית עד לקבלת צורה של פטריה מלאה בקוקוס.
מחכים כ-2 דק׳ עד להתייצבות השוקולד ומוכן!
ניתן לשמור במקרר עד 7 ימים או במקפיא עד 3 חודשים.

** את התבנית והמקלות ניתן להשיג בכל חנויות מוצרי אפייה

למתכון בטעם נוטלה ואגוזי פקאן לחצו כאן

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור