מצרכים:
• כוס קמח לבן
• כוס קמח תירס
• כף אבקת אפיה
• 2 ביצים
• כפית מלח
• ¾ כוס מים
• כף גדושה סוכר לבן
• חבילת נקניקיות עוף
אופן הכנה:
בקערה שופכים את כל המצרכים יחד ומערבבים היטב.
מעבירים לכוס גבוהה את הבלילה.
משפדים את הנקניקיות.
בסיר הכי עמוק שיש שופכים את השמן לטיגון ולא יותר מגובה חצי הסיר.
על הלהבה הגדולה ביותר מרתיחים את השמן(מתחת לגיל 18, בליווי הורה בלבד!!)
בודקים שהשמן רותח בעזרת כוסברה או כל שיטה אחרת (לא להכניס/לקרב ידיים!)
מורידים את הלהבה מגבוהה לנמוכה ומתחילים לטגן.
טובלים את הנקניקיות המשופדות בבלילה, מוציאים בתנועה סיבובית ומיד מעבירים לשמן החם.
ברק שזה קיבל צבע זהוב יפה להוציא ולהניח על רשת (לא צלחת או נייר סופג)
זהו זה שימו לכם רטבים בצד ותהנו❤️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם חיפשתם את התוספת המושלמת לצד הקורנדוג, אתם חייבים לנסות את המתכון המושלם הזה להום פרייז בתנור!