אופן הכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות. מקציפים ביחד חמאה עם סוכר לבן וסוכר חום למשך 3 דקות. מוסיפים ביצה ומערבבים לאיחוד. מוסיפים תמצית וניל וממרח לוטוס ומערבבים.
מערבבים בנפרד קמח, מלח וסודה לשתיה. מוסיפים לבלילה ומערבבים בקצרה. מערבבים פנימה בעדינות שוקולד צ’יפס ועוגיות קצוצות. מכניסים את המסה למקרר למשך 30 דק׳.
במקביל מקציפים במהירות גבוהה שמנת מתוקה, סוכר ומחית וניל. לאחר 3 דק׳ מתחילים להוסיף בהדרגתיות את החלב המרוכז ומכניסים למקרר להתייצבות. במגש מרופד נייר אפייה מרדדים חצי מכמות המסה מכניסים לתנור ואופים 22/24 דקות.
מוציאים מהתנור ומכינים את החצי השני. מיד חותכים לקוביות ומניחים 30 דקות צינון.
מורחים את הקרם גלידה שופכים ממרח לוטוס בנדיבות, מערבבים בעזרת שיפוד, מניחים את הקוביות עוגייה מלמעלה ומכניסים למקפיא למשך 6 שעות או לילה.
לפני הגשה של הקוקילידה לוטוס מזלפים מלמעלה ממרח לוטוס מניחים עוגיית לוטוס ומגישים.
תהנו 🤍
פרסום בשיתוף לוטוס
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן קוקילידה לוטוס? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לקוקילידה ביתית אתם חייבים לנסות את הגלידת נוטלה המעולה הזאת!