אופן ההכנה:
בצלחת עמוקה מניחים את קוביות הטונה, יוצקים שמן על הטונה, קורט פלפל שחור, חצי כפית מלח ומערבבים היטב. מעבירים את הטונה למחבת בעזרת מזלג או פינצטה מניחים את הטונה על מחבת רותחת וצורבים את הטונה מכל הצדדים עד לקבלת צבע זהוב. מעבירים את הטונה לצלחת ושומרים בצד מגרדים גרידה מליים אחד את הגרידה נקצוץ ונשמור את הגרידת ליים הקצוצה להגשה. סוחטים ארבעה לייימים עד הטיפה האחרונה של כל ליים ופורסים שלוש שיני שום. מנקים את המחבת עם נייר סופג ומוסיפים את הסוכר ושתי כפות מים. יוצרים קרמל בצבע בהיר מוסיפים את המיץ ליים ממשיכים לערבב עד שהקרמל והמיץ לימון מתאחדים. בהתחלה יהיו לכם גושים אל תפחדו זה בסדר ברגע שכל הגושים נעלמו מורידים לאש נמוכה מוסיפים את השום שפרסנו מקודם, כפית שטוחה של צילי גרוס ומערבבים במשך שתי דקות מחזירים את הטונה לבישול של חמש שניות אחרי חמש שניות מכבים את האש ומיד מפזרים את גרידת הליים מגישים על אטריות אורז או אטריות שעועית ורגע לפני הביס עלי כוסברה אני אוהב גם נענע אתם לא חייבים ובתיאבון
פרסום במימון דגי תנובה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן קוביות טונה ברוטב קרמל ליים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את הקוביות טונה ברוטב קרמל ליים, אתם תעופו על הפיש טיקה הזה!