אופן הכנה:
להכנת כדורי הקובה:
רוצים ללמוד לגלגל קובה מושלמים עם בצק דק דק ובשר צרוב מפוצץ במייארד? בקורס הדיגיטלי שלי, בית הספר לקובה אני חושף בפניכם את כל השיטות והסודות שלי לקובה המושלם – קליק כאן להרשמה
להכנת מרק קובה של שישי:
בסיר בינוני מחממים את השמן על אש גבוה.
זורקים את הבצל קצוץ חתוך לקוביות ומזהיבים. מוסיפים את העגבניות מגורדות, רסק העגבניות מערבבים עד לייבוש הנוזלים. מוסיפים את הסלרי ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומוסיפים את עלי המנגולד. לאחר שעלי המנגולד דעכו שופכים את המים פנימה ומרתיחים במשך 20 דק על אש בינונית.
לאחר מכן שופכים את המיץ לימון פנימה, מגבירים לאש חזקה ומיד זורקים את הקובה ישירות מהמקפיא למשך 8 דק׳.
מכבים את השאר ונותנים למרק לנוח 2 דק' ורק לאחר מכן מגישים.
** מומלץ להגיש לצד אורז לבן
מתכון לקובה סלק אדום – לחצו כאן
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן קובה של שישי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.