אופן הכנה:
להכנת כדורי הקובה:
רוצים ללמוד לגלגל קובה מושלמים עם בצק דק דק ובשר צרוב מפוצץ במייארד? בקורס הדיגיטלי שלי, בית הספר לקובה אני חושף בפניכם את כל השיטות והסודות שלי לקובה המושלם – קליק כאן להרשמה
להכנת מרק קובה סלק:
בסיר עמוק נחמם את השמן על אש בינונית.
נזרוק פנימה את הבצל חתוך לקוביות קטנות וסלקים חתוכים לפרוסות חצי ירח.
מיד מורידים את האש לנמוכה ומבשלים במשך שעה (לערבב כל כמה דק׳)
לאחר הבישול מוסיפים כוס מים, את התבלינים ואת מיץ הלימון.
מוסיפים את המרכיב הסודי שאני מלמד בבית הספר לקובה לקבלת מרק בגוון אדום עשיר.
מבשלים 10 דק׳ ולאחר מכן מוסיפים 2 וחצי ליטר מים.
מרתיחים את המרק, ברגע שהוא מבעבע הוא מוכן לקובה!
את הקובה שלי מבשלים 8 דק׳ בלבד!!
לאחר 8 דק' מכבים את השאר ונותנים למרק לנוח 2 דק' ורק לאחר מכן מגישים.
בהצלחה -> מומלץ לצד אורז לבן
רוצים מתכון לקובה מנגולד (סלק עלים) של שישי – לחצו כאן
רוצים מתכון של קובה במיה לחצו כאן
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן קובה סלק? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.