אופן הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות טורבו.
במיקרוגל ממיסים חמאה במשך 15 שניות.
טוחנים את הפיסטוק דק דק.
מורחים מחצית מכמות החמאה מומסת בתבנית עגולה.
על משטח עבודה יבש מניחים רבע חבילה של קאדיף וממלאים ב75 גרם פיסטוק טחון.
מגלגלים שבכל זמן הגלגול מפעילים לחץ ע״י סיבוב שערות הקדאיף עד ליצירת צינור מושלם (דוגמא בסרטון)
מגלגלים בצורת שבלול בתבנית המשומנת ומהדקים היטב בעזרת צלחת את השבלול.
מכניסים לתנור את הקאדיף בורמה למשך 20 דק׳ ועד קבלת צבע זהוב.
במקביל, בסיר קטן מערבבים את מרכיבי המי סוכר, מביאים לרתיחה ומניחים בצד.
מוציאים מהתנור, הופכים על צלחת את הקאדיף, מנקים את התבנית ומורחים את החמאה שנותרה.
מחזירים את הקאדיף לתבנית, שופכים את המי סוכר ומחזירים לתנור למשך 5/7 דק׳ ועד קבלת צבע שחום.
מוציאים את הקאדיף מהתנור פורסים לרבעים ומגישים עם אקסטרה פיסטוק טחון – תהנו.
צולם עם עדי מרום
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את הקאדיף בורמה? קבלו עוד מתכונים מתוקים שווים מחכים לכם ולכן ממש פה!