ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

קאדיף בורמה

הקינוח הכי טעים שתכינו באחריות! קבלו מתכון ממכר לקאדיף בורמה - בקלוואה משערות קדאיף ופיסטוק שיגרום לכם ללקק את האצבעות
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

בקלוואה:
חבילה שערות קאדיף
300 גרם פיסטוק
50 גרם חמאה
מי סוכר:
כוס מים
כוס סוכר
חצי כוס דבש
כף מיץ לימון טרי
להגשה:
חופן פיסטוק טחון

אופן הכנה:

מחממים תנור ל180 מעלות טורבו.
במיקרוגל ממיסים חמאה במשך 15 שניות.
טוחנים את הפיסטוק דק דק.
מורחים מחצית מכמות החמאה מומסת בתבנית עגולה.
על משטח עבודה יבש מניחים רבע חבילה של קאדיף וממלאים ב75 גרם פיסטוק טחון.
מגלגלים שבכל זמן הגלגול מפעילים לחץ ע״י סיבוב שערות הקדאיף עד ליצירת צינור מושלם (דוגמא בסרטון)
מגלגלים בצורת שבלול בתבנית המשומנת ומהדקים היטב בעזרת צלחת את השבלול.
מכניסים לתנור את הקאדיף בורמה למשך 20 דק׳ ועד קבלת צבע זהוב.

במקביל, בסיר קטן מערבבים את מרכיבי המי סוכר, מביאים לרתיחה ומניחים בצד.

מוציאים מהתנור, הופכים על צלחת את הקאדיף, מנקים את התבנית ומורחים את החמאה שנותרה.
מחזירים את הקאדיף לתבנית, שופכים את המי סוכר ומחזירים לתנור למשך 5/7 דק׳ ועד קבלת צבע שחום.

מוציאים את הקאדיף מהתנור פורסים לרבעים ומגישים עם אקסטרה פיסטוק טחון – תהנו.

צולם עם עדי מרום

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אהבתם את הקאדיף בורמה? קבלו עוד מתכונים מתוקים שווים מחכים לכם ולכן ממש פה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור