אופן הכנה:
בקערה של המיקסר נערבב את הקמח השמרים והסוכר.
לאחר מכן נוסיף את השמן, חלב, מים ונערבב קלות.
מוסיפים את המלח ומכניסים למיקסר ללישה איטית של 5 דק׳.
מוציאים מהמיקסר, מעבירים לקערה משומנת, מניילנים, עוטפים במגבת ומניחים במקום חמים.
לאחר שעתיים התפחה יוצרים עיגולי בצק שווים על מגש משומן.
פה יש לכם שתי אפשרויות לעשות קאדה עגולים או בצורת ירח.
ממלאים בגבינת חמד מגורדת, סוגרים ומעבירים למחבת על אש בינונית (ניתן להכין כמויות גדולות על מולטי-שף)
יאללה מוכן תהנו 😍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן קאדה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את קאדה ומחפשים עוד מתכונים חלביים מעולים? לחצו כאן לראות את כל המתכונים החלביים שלי.