ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

קאדה מאפה כורדי

קאדה, מאפה כורדי מושלם במילוי גבינת חמד שנוזלת החוצה בביס הראשון. מעולה לארוחת ערב טעימה במיוחד שכולם יאהבו
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

600 גרם מים מסוננים וקרים (3 כוסות חד פעמי)
כף שטוחה שמרים יבשים (7 גרם)
כף גדושה סוכר לבן (23 גרם)
קילו קמח לחם או קמח רב תכליתי (אפשר גם קמח לבן)
170 גרם שמן זית (כוס חד פעמי)
כף מלח (20 גרם)
קילו גבינת חמד 5% או ג׳יבן עיראקי
מי שגר בחו"ל:
במקום הגבינת חמד השתמשו במוצרלה פרסקה + מלח דק לערבב למליחות עדינה.

אופן הכנה:

בקערה של המיקסר נערבב את הקמח השמרים והסוכר.
לאחר מכן נוסיף את השמן, חלב, מים ונערבב קלות.
מוסיפים את המלח ומכניסים למיקסר ללישה איטית של 5 דק׳.
מוציאים מהמיקסר, מעבירים לקערה משומנת, מניילנים, עוטפים במגבת ומניחים במקום חמים.
לאחר שעתיים התפחה יוצרים עיגולי בצק שווים על מגש משומן.
פה יש לכם שתי אפשרויות לעשות קאדה עגולים או בצורת ירח.
ממלאים בגבינת חמד מגורדת, סוגרים ומעבירים למחבת על אש בינונית (ניתן להכין כמויות גדולות על מולטי-שף)
יאללה מוכן תהנו 😍

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן קאדה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אהבתם את קאדה ומחפשים עוד מתכונים חלביים מעולים? לחצו כאן לראות את כל המתכונים החלביים שלי.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור