אופן הכנה:
ממלאים שמן בסיר גבוה, כשליש מגובה הסיר (לא יותר!!)
מחממים את השמן ל-170 מעלות.
בזמן שהשמן מתחמם קולפים את הסלק דק בעזרת קולפן (זורקים את הקליפות)
בקערה מערבבים את הסלק, קורנפלור וקמח עד לספיגה אחידה בין הקילופי סלק.
ברגע שהגענו ל-170 מעלות זורקים בקבוצות קטנות את הסלק ומערבבים בעזרת כף הגשה גדולה וארוכה עד שתראו שהסלק מפסיק לבעבע.
במגש מרופדת נייר סופג (בנדיבות!) מעבירים את הסלק המטוגן וממתינים כ-5 דק׳ לייבוש וקירור.
צ׳יפס סלק סופר קריספי וטעים – בתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן צ׳יפס סלק? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לצ'יפס סלק, אתם חייבים לנסות את הצ'יפס בטטה הממכר הזה!