ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

צ'י כופתה

צ'י כופתה המאכל הבלתי נשכח מהמטבח הטורקי בגרסה כשרה לפסח וטבעונית - לא תאמינו כמה קל להכין אותו!

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

מצרכים:

• בצל
• עגבניה אדומה גדולה
• 1 שום סולו או 2 שיני שום
• כוס בוטנים מטוגנים ומלוחים – מרוסקים
• כוס קמח מצה
• 2 כפות רסק עגבניות 22BX
• ½ כפית מלח
• ½ כפית פלפל שחור
• כפית גדושה פפריקה מתוקה
• ½ כפית כמון
• 3 כפות שמן זית
• 3 כפות סילאן

מוגש לצד: חסה, לימונים ופטרוזיליה.

אופן הכנה:

בקערה שופכים את כל המצרכים יחד ומערבבים היטב.
נותנים למסה לנוח במקום קריר (על השיש) כ-30 דק׳.
מכינים את הקציצות בעזרת לחיצה של שלושת האצבעות ומניחים על מגש.
יש להגיש לצד חצאי עלי חסה, עלי פטרוזיליה ופרוסות לימון.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לפסח? מתכון ללאפה מעולה ללא גלוטן מחכה לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך