ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

צ'יפס בטטה

צ'יפס בטטה קריספי בטירוף שאי אפשר להפסיק לנשנש! אחרי שתכינו את המתכון המושלם הזה לצ'יפס בטטה לא תכינו יותר צ'יפס בטטה בדרך אחרת

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

מצרכים

2 בטטות

שמן לטיגון

אופן הכנה:

ממלאים שמן בסיר גבוה, כשליש מגובה הסיר (לא יותר!!)
מחממים את השמן ל-170 מעלות.
בזמן שהשמן מתחמם קולפים את הבטטות (זורקים את הקליפות)
ברגע שהגענו ל-170 מעלות זורקים בקבוצות קטנות את הבטטה הקלופה ומערבבים בעזרת כף הגשה גדולה וארוכה עד שתראו שהבטטה מפסיקה לבעבע. (ראו בסרטון)
בקערית מרופדת נייר סופג (בנדיבות!) מעבירים את הבטטה המטוגנת ומתחילים בעדינות לספוג את השמן (דוגמא בסרטון)
נותנים לצ׳יפס לנוח 2 דק׳ נוספות על נייר סופג ולאחר מכן ניתן לאכול!
צ׳יפס בטטה סופר קריספי וטעים – בתאבון.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לצ'יפס בטטה, אתם חייבים לנסות את הפוטטוס בתנור המושלמים האלו!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך