ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

צ'יפס בטטה

צ'יפס בטטה קריספי בטירוף שאי אפשר להפסיק לנשנש! אחרי שתכינו את המתכון המושלם הזה לצ'יפס בטטה לא תכינו יותר צ'יפס בטטה בדרך אחרת
דירוג מתכון
0.0/5

מצרכים:

בטטה לפי כמות הסועדים
2 ליטר שמן

אופן הכנה:

ממלאים שמן בסיר גבוה, כשליש ולא יותר מחצי מגובה הסיר (לא יותר!!) מחממים את השמן ל-160 מעלות מינימום ולא יותר מ-170 מעלות. בזמן שהשמן מתחמם מקלפים את הבטטות – זורקים את הקליפות. ממשיכים בקילוף בדוגמה לפי הסרטון. ברגע שהגענו למעלות הרצויות זורקים בקבוצות קטנות את הבטטה הקלופה ומערבבים בעזרת כף מחוררת גדולה וארוכה עד שתראו שהבטטה מפסיקה לבעבע. (ראו בסרטון) מעבירים את הבטטה המטוגנת לקערה מרופדת נייר סופג ומתחילים בעדינות לספוג את השמן ולאוורר את הבטטה בעזרת נייר סופג נוסף. נותנים לצ׳יפס לנוח 2 דק׳ על נייר סופג ולאחר מכן ניתן לאכול! צ׳יפס בטטה סופר קריספי וטעים – בתאבון.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן צ'יפס בטטה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לצ'יפס בטטה, אתם חייבים לנסות את הפוטטוס בתנור המושלמים האלו!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור