בסיר על אש בינונית שופכים שמן וזורקים בצל קצוץ, מוסיפים פפריקה מעושנת, צ׳ילי גרוס וכמון.
מערבבים כ-2 דקות ומוספים רסק עגבניות.
מערבבים כ-3 דקות, מוסיפים עגבניות מגורדות, אורגנו וכוס מים (מתוך ה600 מ״ל).
מביאים לרתיחה ומוסיפים מלח. מערבבים מידי פעם כ-5 דקות ומוסיפים את שאר המים.
מוסיפים עלי דפנה ולימון.
לאחר 3 דקות מוסיפים שום, מנמיכים את האש לנמוכה ומכסים את הסיר למשך שעתיים (אש הכי נמוכה).
מוסיפים את הבשר (שבושל מראש), מערבבים ומוסיפים את השעועית לאחר שטיפה.
מבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות.
מוכן (יש להוציא את עלי הדפנה לפני הגשה – מסוכן לאכול שימו לב).
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן צ'ילי קון קרנה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
הכי כיף לאכול עם צ'ילי קון קרנה טורטיות ביתיות וסלסה מקסיקנית – למתכון לחצו כאן.