ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

פתיתים עם נקנקיות – מתכון לילדים בסיר אחד

מתכון לפתיתים אדומים עם נקנקיות בדיוק כמו שהיינו אוכלים פעם בצהרון! מתכון נוסטלגי וטעים לפתיתים ונקניקיות בסיר אחד.
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

בצל גדול
4 כפות שמן זית
קורט מלח
חבילה נקניקיות (קילו)
חבילה פתיתים (500 גרם)
חצי כף פפריקה מתוקה
כפית כמון
כף שטוחה מלח דק
חצי כפית פלפל שחור טחון
חבילה 100 גרם רסק עגבניות בריכוז 22•BX
מים חמים עד לכיסוי + 2 ס״מ

אופן ההכנה:

על אש בינונית מטגנים בצל קצוץ הכי דק שאפשר, שמן זית וקורט מלח.
במקביל קוצצים נקניקיות לקוביות קטנות ומיד מוסיפים לסיר לטיגון יחד עם הבצל.
לאחר צריבה טובה לנקניקיות מוסיפים את הפתיתים, התבלינים ומערבבים למשך דקה לפתיחת התבלינים.
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים יחד במשך 2 דק׳.
מוזגים מים חמים עד לכיסוי ועוד 2 ס״מ.
מביאים לרתיחה.
מיד מורידים לאש נמוכה ומכסים במכסה למשך 4 דק׳.
מסירים את המכסה, מערבבים היטב בדגש לתחתית הסיר ומחזירים את המכסה לחצי כיסוי למשך 3 דק׳ נוספת.
מורידים את המכסה, מכבים את האש ומכסים במגבת.
נותנים לפתיתים לנוח מכוסים במגבת במשך 10 דק׳.
מוכן! מערבבים ומגישים.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן פתיתים עם נקנקיות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

חזרתם לילדות עם הפתיתים עם נקנקיות? נסו גם את הבולונז בסיר אחד הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור