אופן ההכנה:
על אש בינונית מטגנים בצל קצוץ הכי דק שאפשר, שמן זית וקורט מלח.
במקביל קוצצים נקניקיות לקוביות קטנות ומיד מוסיפים לסיר לטיגון יחד עם הבצל.
לאחר צריבה טובה לנקניקיות מוסיפים את הפתיתים, התבלינים ומערבבים למשך דקה לפתיחת התבלינים.
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים יחד במשך 2 דק׳.
מוזגים מים חמים עד לכיסוי ועוד 2 ס״מ.
מביאים לרתיחה.
מיד מורידים לאש נמוכה ומכסים במכסה למשך 4 דק׳.
מסירים את המכסה, מערבבים היטב בדגש לתחתית הסיר ומחזירים את המכסה לחצי כיסוי למשך 3 דק׳ נוספת.
מורידים את המכסה, מכבים את האש ומכסים במגבת.
נותנים לפתיתים לנוח מכוסים במגבת במשך 10 דק׳.
מוכן! מערבבים ומגישים.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פתיתים עם נקנקיות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
חזרתם לילדות עם הפתיתים עם נקנקיות? נסו גם את הבולונז בסיר אחד הזה!