ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

פרנץ טוסט

נשארה לכם חלה משבת? תכינו פרנץ טוסט! מנה כל כך טעימה ופשוטה להכנה שאני הכי אוהב להכין במוצ"ש ולאכול את הפרנץ טוסט עם קצפת וריבת תותים ביתית
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

כוס חלב
2 ביצים
חצי כפית מלח דק
כפית שטוחה קינמון
חצי חלה של שבת (עובד גם אם נשארה משבת!)
20 גרם חמאה לכל פרוסה שמכינים
להגשה:
קצפת
ריבת תות ביתית - למתכון לחצו כאן

אופן הכנה:

בצלחת או כלי רחב ועמוק, נשפוך חלב, נשבור ביצים, נוסיף מלח, קינמון ונקשקש.
חותכים את החלה לפרוסות עבות לפי מספר הסועדים – הבלילה מספיקה ל-4.
זורקים חמאה במחבת חמה על אש בינונית, טובלים את פרוסת החלה בבלילה משני הצדדים ומעבירים למחבת.
יש להפוך את החלה על כל צדדיה (דוגמא בסרטון).
לאחר קבלת צבע שחום מורידים מהאש לצלחת ומוסיפים את התוספות שאוהבים על הפרנץ טוסט.
אפשרי מייפל, שוקולדים, ריבות, חמאה, קצפות וקרמים – תהנו.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן פרנץ טוסט? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת בוקר? כל המתכונים שלי לארוחת בוקר מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור