מצרכים:
• כוס חלב
• 2 ביצים
• ½ כפית מלח דק
• כפית שטוחה קינמון
•½ חלה של שבת (עובד גם אם נשארה משבת!)
• 20 גרם חמאה (לכל פרוסה שמכינים)
תוספות – כל אחד מה שהוא אוהב.
אני ממליץ על קצפת וריבת תותים ביתית (לחץ כאן למתכון)
אופן הכנה:
בצלחת או כלי רחב ועמוק, נשפוך חלב, נשבור ביצים, נוסיף מלח, קינמון ונקשקש.
חותכים את החלה לפרוסות עבות (3\4 פרוסות), זורקים חמאה על מחבת חמה על אש בינונית, טובלים את פרוסת החלה בבלילה משני הצדדים ומעבירים למחבת.
יש להפוך את החלה על כל צדדיה (דוגמא בסרטון) לאחר קבלת צבע שחום מורידים מהאש לצלחת ומוסיפים את התוספות שאוהבים ! אפשרי מייפל, שוקולד, ריבות, חמאה, קצפות וקרמים – תהנו.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת בוקר? כל המתכונים שלי לארוחת בוקר מחכים לכם ממש פה.