ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

כרובית שלמה בתנור

כרובית שלמה בתנור שמכינים ב-5 דקות עבודה ומגישים עם טחינה ירוקה - מנה מושלמת לארוחת ערב בריאה ודלת קלוריות וגם תוספת מושלמת לכל שולחן אוכל
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

No data was found

מצרכים:


•כרובית שלמה
•כף מלח דק
•4 כפות שמן זית
•כף מלח ים
•½ כף שטוחה פלפל שחור

אופן הכנה:

מרתיחים את הכרובית במים ומלח כ-20 דק׳.
מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו.
עושים את מבחן הסכין לכרובית (דוגמא בסרטון).
מעבירים למגש עם נייר אפייה.
2 כפות שמן מבפנים, הופכים ומוסיפים 2 כפות שמן מבחוץ.
זורעים מלח ופלפל ובעזרת הידיים מורחים על כל הכרובית (בעדינות).
מכניסים את הכרובית לתנור ל10 דק׳ צריבה או עד קבלת צבע זהוב כמו בסרטון.
מומלץ עם טחינה ירוקה – בתאבון ❤️

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור