מצרכים:
•כרובית שלמה
•כף מלח דק
•4 כפות שמן זית
•כף מלח ים
•½ כף שטוחה פלפל שחור
אופן הכנה:
מרתיחים את הכרובית במים ומלח כ-20 דק׳.
מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו.
עושים את מבחן הסכין לכרובית (דוגמא בסרטון).
מעבירים למגש עם נייר אפייה.
2 כפות שמן מבפנים, הופכים ומוסיפים 2 כפות שמן מבחוץ.
זורעים מלח ופלפל ובעזרת הידיים מורחים על כל הכרובית (בעדינות).
מכניסים את הכרובית לתנור ל10 דק׳ צריבה או עד קבלת צבע זהוב כמו בסרטון.
מומלץ עם טחינה ירוקה – בתאבון ❤️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.