מצרכים:
• 400 גרם פרגיות
• 2 גזרים קטנים
• בטטה גדולה
• 5 פטריות
• ½ לימון
• 3 כפות שמן זית
• כפית צ׳ילי גרוס
• כפית גדושה מלח
• כפית אבקת שום/שום גבישי
• 3 כפות סילאן
• 2 כפות גדושות שומשום לבן
אופן הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
בקערה מערבבים את כל המצרכים יחד מלבד הסילאן והשומשום.
מעבירים למגש עם נייר אפייה, מכניסים לתנור למשך 30 דקות.
לאחר 30 דק׳ מוציאים מהתנור שופכים סילאן באחידות, מפזרים שומשום ומכניסים לתנור למשך 10 דקות נוספות.
מוציאים מהתנור מעבירים לצלחות ובתאבון ❤️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכוני עוף מעולים? אתם חייבים לנסות את החזה עוף בשום דבש המעולה הזה!