מצרכים:
• 4 תמר מג׳הול ענק
• 8 קשיו קלוי
• 4 סטייק פרגית
• צ׳ילי אדום
• 3 למון גראס
• חבילה עירית (פחות 8 יחידות לרוטב)
• חבילה פטריות שימג׳י
• צרור עלי נענע (פחות חופן לרוטב)
• צרור עלי כוסברה (פחות חופן לרוטב)
לרוטב:
• 3 כפות צ׳ילי מתוק
• 2 כפות סילאן
• 1 שן שום
• חופן עלי נענע
• חופן עלי כוסברה
• 8 יח׳ עירית
• ½ צ׳ילי אדום
• 4 ס״מ ג׳ינג׳ר (כף ג׳ינג׳ר קצוץ)
• ½ תפוז
אופן הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
מכניסים את הקשיו לתוך התמרים.
מתחילים למלא את הסטייק פרגית מכל המצרכים בנדיבות, מגלגלים ונועצים קיסם לסגירה.
מסדרים במגש על נייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 30 דק׳.
בזמן שהפרגיות בתנור מכינים את הרוטב.
קוצצים וכותשים את כל המרכיבים ומערבבים יחד בקערית.
שופכים את המיץ תפוזים ומערבבים.
מוציאים מהתנור, מניחים בצלחת (מקשטים אם רוצים) ומגישים לצד הרוטב.
בתאבון 😍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ועכשיו כשהעוף מוכן צריך תוספת ליד, אתם חייבים לנסות את הפוטטוס בתנור המושלמים האלו!