אופן הכנה:
רגע לפני שנתחיל להכין את הפסטרמה ביתית מחממים תנור ל110 מעלות.
על משטח עבודה נוח, מורחים את הדבש על כל החזה עוף.
מפזרים באחידות רק בחלק העליון את התבלינים.
מעבירים את החזה עוף למגש מרופד בנייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 50 דק׳.
מוציאים מהתנור למנוחה של 15 דק', פורסים וטורפים בתאבון.
ניתן לשמור במקרר עד 8 ימים בקופסא אטומה.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את הפסטרמה ביתית צ'ילי אורגנו ? קבלו פסטרמה פפריקה ודבש
ועכשיו שיש לכם פסטרמה ביתית מעולה חסר רק סחוג ירוק מעולה לכריך המושלם.