ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

פסטרמה ביתית מחזה עוף – צ'ילי ואורגנו

פסטרמה ביתית צ'ילי ואורגנו טעימה ודלת קלוריות מחזה עוף טרי שמכינים בקלות ובמהירות, שומרים במקרר ומוציאים לשדרג את הסנדוויץ' בכל פעם מחדש
דירוג מתכון
0.0/5

מצרכים:

600 גרם חזה עוף שלם
כף גדושה דבש
כף גדושה אורגנו
כפית גדושה צ׳ילי גרוס
כפית מלח

אופן הכנה:

רגע לפני שנתחיל להכין את הפסטרמה ביתית מחממים תנור ל110 מעלות.
על משטח עבודה נוח, מורחים את הדבש על כל החזה עוף.
מפזרים באחידות רק בחלק העליון את התבלינים.
מעבירים את החזה עוף למגש מרופד בנייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 50 דק׳.
מוציאים מהתנור למנוחה של 15 דק', פורסים וטורפים בתאבון.
ניתן לשמור במקרר עד 8 ימים בקופסא אטומה.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אהבתם את הפסטרמה ביתית צ'ילי אורגנו ? קבלו פסטרמה פפריקה ודבש

ועכשיו שיש לכם פסטרמה ביתית מעולה חסר רק סחוג ירוק מעולה לכריך המושלם.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור