אופן הכנה:
בקערה מניחים את החזה עוף ושופכים את כל המרכיבים מלבד הפפריקה.
מערבבים היטב, מכסים את העוף בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 3 שעות.
מחממים תנור ל110 מעלות. (לאחר ה-3 שעות)
מעבירים את החזה עוף למגש מרופד בנייר אפייה.
מפזרים באחידות, רק בחלק העליון של החזה עוף את הפפריקה המתוקה.
מכניסים לתנור למשך 50 דקות.
מוציאים מהתנור למנוחה של 15 דק', פורסים וטורפים.
ניתן לשמור את הפסטרמה במקרר עד 8 ימים בקופסא אטומה.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את הפסטרמה ביתית פפריקה ודבש? קבלו פסטרמה צ'ילי אורגנו
עכשיו שיש לכם פסטרמה ביתית מעולה חסר רק סחוג ירוק מעולה לכריך המושלם.