ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

פסטרמה ביתית מחזה עוף – פפריקה ודבש

פסטרמה ביתית פפריקה ודבש טעימה ודלת קלוריות מחזה עוף טרי שמכינים בקלות ובמהירות, שומרים במקרר ומוציאים לשדרג את הסנדוויץ' בכל פעם מחדש
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

600 גרם חזה עוף שלם
כף חרדל דיז׳ון גרגירים
כפית מלח
כפית גדושה אורגנו
כפית צ׳ילי גרוס
כפית אבקת שום
2 כפות סילאן תמרים
רבע לימון (מיץ)
כפית שטוחה פפריקה מתוקה

אופן הכנה:

בקערה מניחים את החזה עוף ושופכים את כל המרכיבים מלבד הפפריקה.
מערבבים היטב, מכסים את העוף בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 3 שעות.
מחממים תנור ל110 מעלות. (לאחר ה-3 שעות)
מעבירים את החזה עוף למגש מרופד בנייר אפייה.
מפזרים באחידות, רק בחלק העליון של החזה עוף את הפפריקה המתוקה.
מכניסים לתנור למשך 50 דקות.
מוציאים מהתנור למנוחה של 15 דק', פורסים וטורפים.
ניתן לשמור את הפסטרמה במקרר עד 8 ימים בקופסא אטומה.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אהבתם את הפסטרמה ביתית פפריקה ודבש? קבלו פסטרמה צ'ילי אורגנו

עכשיו שיש לכם פסטרמה ביתית מעולה חסר רק סחוג ירוק מעולה לכריך המושלם.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור