ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מתכון לפסטו איטלקי

מתכון לפסטו איטלקי הכי טעים שיש! המתכון הזה כל כך קל להכנה ומשדרג כל מתכון וכל כריך שחובה להחזיק צנצנת שלו במקרר תמיד (-;
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

No data was found

מצרכים:


• קערה גדולה של עלי בזיליקום טרי
• קערה קטנה צנוברים
• קערה קטנה אגוזי מלך
• חצי לימון קטן
• כוס שמן זית
• כפית מלח
• כפית פלפל שחור
• 2 שיני שום
• 50 גרם פרמז׳ן

אופן הכנה:


מפרידים את עלי הבזיליקום לקערה גדולה.
קולים על מחבת יבשה צנוברים ואגוזי מלך.
מכניסים למעבד מזון את עלי הבזיליקום, צנוברים, אגוזי מלך, לימון ורבע כוס שמן זית – טוחנים למשך חצי דקה, מוסיפים עוד רבע כוס שמן זית וממשיכים בטחינה עוד חצי דקה.
עוצרים, פותחים את המכסה, בעזרת כף מגרדים את הדפנות ומוסיפים: מלח, פלפל שחור, שום טרי, פרמז׳ן ואת חצי כוס שמן הזית שנותרה.
מפעילים את המעבד מזון למשך 3 דק׳ וזה הכל, יש לנו פסטו נהדר.

יש לשמור בצנצנת זכוכית אטומה עד 3 חודשים במקרר.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לפסטו איטלקי, אתם חייבים לנסות את העגבניות מיובשות המעולות האלו.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור