ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

פסטה שמנת בסיר אחד

פסטה שמנת בסיר אחד כל כך קלה ופשוטה להכנה שכולם אוהבים! פסטה מהירה, קרמית ומפנקת בסיר אחד ובלי כלים מיותרים
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

בצל לבן גדול
4 שיני שום
60 גרם חמאה
500 גרם פסטה פרפלה
500 מ״ל שמנת לבישול 9% (אפשרי גם 15%+)
1 ליטר מים חמים
כף מלח דק
כפית שטוחה פלפל שחור טחון
להגשה:
פרמזן (כל אחד כמה שאוהב)

את המתכון לפסטה צילמנו באהבה אני ותומר אומנסקי חברי היקר – אתם מוזמנים לקפוץ אליו לבלוג

אופן הכנה:

קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ואת השום פורסים דק.
במחבת על אש בינונית, ממיסים את החמאה, מיד זורקים את הבצל והשום יחד. (ניתן להוסיף פטריות בשלב זה)
מזיעים את הבצל עד שהופך להיות שקוף.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים במשך דקה.
שופכים פנימה את השמנת, מים חמים, מלח ופלפל שחור.
מבשלים עד לקבלת מידת עשייה רצויה לפסטה (כל אחד איך שהוא אוהב) ועד לקבלת מרקם של רוטב סמיך.
** אם הפסטה עדיין קשה במעט והרוטב מוכן יש להוסיף חצי כוס מים ולערבב – ככה עד קבלת מידת עשייה רצויה.
מעבירים לצלחת, מגרדים פרמזן בנדיבות ובתאבון.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן פסטה שמנת בסיר אחד? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לפסטה שמנת בסיר אחד, אתם חייבים לנסות עכשיו פסטה ברוטב עגבניות בסיר אחד.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור