את המתכון לפסטה צילמנו באהבה אני ותומר אומנסקי חברי היקר – אתם מוזמנים לקפוץ אליו לבלוג
אופן הכנה:
קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ואת השום פורסים דק.
במחבת על אש בינונית, ממיסים את החמאה, מיד זורקים את הבצל והשום יחד. (ניתן להוסיף פטריות בשלב זה)
מזיעים את הבצל עד שהופך להיות שקוף.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים במשך דקה.
שופכים פנימה את השמנת, מים חמים, מלח ופלפל שחור.
מבשלים עד לקבלת מידת עשייה רצויה לפסטה (כל אחד איך שהוא אוהב) ועד לקבלת מרקם של רוטב סמיך.
** אם הפסטה עדיין קשה במעט והרוטב מוכן יש להוסיף חצי כוס מים ולערבב – ככה עד קבלת מידת עשייה רצויה.
מעבירים לצלחת, מגרדים פרמזן בנדיבות ובתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פסטה שמנת בסיר אחד? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לפסטה שמנת בסיר אחד, אתם חייבים לנסות עכשיו פסטה ברוטב עגבניות בסיר אחד.