מצרכים:
250 גרם פסטה פנה יבשה + מלח
75 גרם חמאה
סלסלה פטריות
כפית שום גבישי
½ כפית אגוז מוסקט
½ כפית פלפל שחור
מצקת מהמים של הפסטה
100 גרם גבינת פרמזן
אופציה להגשה:
עירית
גבינת פרמז׳ן
אופן הכנה:
בסיר רחב על אש נמוכה ממיסים חמאה.
בסיר גבוה מרתיחים מים חמים עם מלח (יש לטעום את המים – צריכים להיות מלוחים כמו הים)
זורקים פנימה את את הפסטה.
קוצצים לקוביות קטנות את הפטריות וזורקים על החמאה.
מיד מוסיפים תבלינים ומערבבים עד שהפסטה מוכנה.
לאחר שהפסטה במידת עשייה שאנחנו אוהבים, מוסיפים מצקת של מים של הפסטה לפטריות (מפה יש מלח במנה) ומיד את הפסטה מסוננת.
מגבירים מגבירים לאש בינונית, מפזרים פרמזן מגורד ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך במעט.
מעבירים לצלחות, מפזרים עירית ומעט פרמזן.
מוכן תהנו!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את הפסטה ומחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.