ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

פסטה עם פטריות בחמאה

פסטה עם פטריות בחמאה טעימה ברמות והכי פשוטה להכנה - מנת פסטה מפנקת שכולם אוהבים ותשדרג בקלות כל שולחן אירוח חלבי
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

250 גרם פסטה פנה יבשה + מלח
75 גרם חמאה
סלסלה פטריות
כפית שום גבישי
חצי כפית אגוז מוסקט
חצי כפית פלפל שחור
מצקת מהמים של הפסטה
100 גרם גבינת פרמזן
אופציה להגשה:
עירית
גבינת פרמז׳ן

אופן הכנה:

בסיר רחב על אש נמוכה ממיסים חמאה.
בסיר גבוה מרתיחים מים חמים עם מלח (יש לטעום את המים – צריכים להיות מלוחים כמו הים)
זורקים פנימה את את הפסטה.
קוצצים לקוביות קטנות את הפטריות וזורקים על החמאה.
מיד מוסיפים תבלינים ומערבבים עד שהפסטה מוכנה.
לאחר שהפסטה במידת עשייה שאנחנו אוהבים, מוסיפים מצקת של מים של הפסטה לפטריות (מכאן אנו מקבלים מלח במנה) ומיד את הפסטה מסוננת.
מגבירים מגבירים לאש בינונית, מפזרים פרמזן מגורד ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך במעט.
מעבירים לצלחות, מפזרים עירית ומעט פרמזן.
מוכן תהנו!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן פסטה עם פטריות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אהבתם את הפסטה ומחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור