המתכון צולם באהבה יחד עם עדיקוש מוזמנים לקפוץ לבלוג שלה
אופן הכנה:
בסיר רחב על אש נמוכה, מוזגים שמן זית, חותכים בצל לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר.
לאחר 5 דק׳ שהבצל בצבע שקוף, מקלפים שום, שוברים בעזרת הסכין, מוסיפים לסיר יחד עם התבלינים ומערבבים.
לאחר 2 דק׳ מוסיפים רסק ועגבניות מגורדות.
מכניסים את הפסטה לסיר ומערבבים היטב
מוסיפים מים חמים עד לכיסוי ומערבבים עד לקבלת צבע אחיד.
מגבירים את האש לבינונית וממשיכים לערבב כל הזמן עד לצמצום הנוזלים למרקם סמיך.
מכבים את האש ונותנים לסיר לנוח כ-10 דק׳.
מעבירים את הפסטה לצלחת ומגישים. ניתן להוסיף מעט פרמז׳ן מגורד.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פסטה עגבניות בסיר אחד? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את הפסטה עגבניות בסיר אחד ומחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.