אופן הכנה:
ניצור גומה מהקמח, נשבור פנימה את הביצים והמלח (ניתן לקשקש את הביצים והמלח לפני כן ורק אז לשפוך)
בעזרת מזלג נאחד בין הנוזלים לקמח עד לקבל מרקם שניתן לעבד עם הידיים.
בעזרת הידיים (נקיות) נאחד ונלוש את כדור הבצק במשך 3/4 דק׳ עד לקבל בצק אחיד וחלק.
נעטוף בניילון נצמד ונכניס למקרר למשך 30 דק׳.
לאחר מכן מרדדים, מעבירים במכונת הפסטה לפי עובי וצורת הפסטה שרוצים.
טיפ לעבודה עם הבצק לאחר יציאה מהמקרר, תמיד לקמח בין שלב רידוד אחד לאחר במעט סמולינה.
בסיום התהליך יש לפזר סמולינה מעל ולכסות את הפסטה או לסגור בקופסא אטומה (שלא תתייבש)
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פסטה טרייה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מכורים לפסטה בייתית טרייה? נסו גם את המתכונים האלה
מתכון לטורטליני במילוי קרם תירס לחצו כאן
מתכון לפטוצ'יני ברוטב עגבניות איטלקי קלאסי לחצו כאן