אופן ההכנה:
מחממים תנור על מצב טורבו 200 מעלות.
במגש מרופד נייר אפייה מניחים את הפלפלים חצויים והקליפה כלפי מעלה, רבעי בצל וחצאי עגבניות.
שופכים 3 כפות שמן זית וחצי כפית מלח באופן שווה.
מכניסים לתנור למשך 35 דק׳.
במקביל מחממים בסיר גדול מים עם מלח ומביאים לרתיחה – תטעמו את המים, הם צריכים להיות מלוחים כמו הים.
ברגע שהפלפלים יוצאות מהתנור מצננים 5 דק׳ ואז טוחנים – אפשר עם הקליפה ולמי שמפריע להוריד את הקליפה מה שחשוב זה לטחון יחד עם הנוזלים והשמן בנייר אפייה.
טוחנים היטב ומרגישים את המרקם – אם צריך מוסיפים מהמים של הפסטה.
אם לא צריך להוסיף מים יש לטעום – חסר מלח? להוסיף.
את הפסטה למים לפי הוראות היצרן בגב האריזה.
לאחר שמוכן מסננים את הפסטה ומחזירים לסיר היבש. (בשלב זה יש לקחת מים לרוטב במקרה הצורך).
מוסיפים את הרוטב על הפסטה בעזרת לקקן ומערבבים – מי שרוצה יכול להוסיף פרמזן או שמנת בשלב זה.
חשוב לעבוד מהר שהפסטה תשאר חמה.
שימו לב זאת פסטה פרווה שבאה מעולה לצד בשר ודג
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פסטה ברוטב פלפלים קלויים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.