אופן הכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות.
עוטפים את הדלעת ערמונים בנייר כסף ומכניסים לתנור.
לאחר שעה מוציאים מהתנור, בזהירות מנקים את הגרעינים של הדלעת ומעבירים את הדלעת ללא הקליפה לכלי עמיד בחום.
מוסיפים את הערמונים הקלויים, תבלינים, שמן זית ומים של הפסטה.
טוחנים היטב עד לקבלת מרק אחיד וחלק.
שופכים את הרוטב בנדיבות על פסטה שהורתחה מראש ומגרדים גבינת חמד בנדיבות.
מוכן! בתאבון
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.