אופן הכנה:
מרתיחים מים בסיר ומכניסים את הכרובית למשך 2 דק׳ בדיוק.
מסננים, חותכים את פרחי הכרובית ומכניסים לכלי של המעבד מזון. (רק את הפרחים ללא גבעולים)
מוסיפים את שאר מרכיבי הקרם למעט השמנת וטוחנים היטב.
מוסיפים את השמנת וממשיכים לטחון עד לקבלת מרקם חלק.
בצלחת מניחים את הפסטה, שופכים 3 כפות גדושות של קרם הכרובית ומצלחתים לפי הדוגמא בסרטון.
מוכן בתאבון ♥️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את הקרם כרובית הזה, אתם חייבים לנסות את הקרם בטטה המעולה הזה!