ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

קרם כרובית סגולה – פסטה סגולה ממכרת

הקרם כרובית הזה לא רק טעים וקטיפתי במיוחד,בגלל שהוא עשוי מכרובית סגולה יש לו צבע מהפנט - מנת הפסטה הכי ממכרת שתכינו
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

קרם:
250 גרם כרובית סגולה
40 גרם חמאה
30 גרם פרמזן מגורד
חצי שן שום
כף גדושה גבינת שמנת 30%
כפית שטוחה מלח
חצי כפית פלפל לבן
5 כפות מהמים של הפסטה
5 כפות שמנת לבישול 9%
הגשה:
180 גרם פסטה מבושלת
כפית גדושה שמנת חמוצה 15%
כף גדושה פרמזן מגורדת
חצי כפית עירית קצוצה
כפית כרובית סגולה מגורדת (עם קולפן)
5 אגוזי פקאן

אופן הכנה:

מרתיחים מים בסיר ומכניסים את הכרובית למשך 2 דק׳ בדיוק.
מסננים, חותכים את פרחי הכרובית ומכניסים לכלי של המעבד מזון. (רק את הפרחים ללא גבעולים)
מוסיפים את שאר מרכיבי הקרם למעט השמנת וטוחנים היטב.
מוסיפים את השמנת וממשיכים לטחון עד לקבלת מרקם חלק.
בצלחת מניחים את הפסטה, שופכים 3 כפות גדושות של קרם הכרובית ומצלחתים לפי הדוגמא בסרטון.
מוכן בתאבון ♥️

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את הקרם כרובית הזה, אתם חייבים לנסות את הקרם בטטה המעולה הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור