ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

פסטה בולונז בסיר אחד

כמה שקל להכין את הפסטה בולונז הזאת ככה היא טעימה! ארוחה שלמה בסיר אחד שגם הגדולים וגם הקטנים אוהבים
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

חצי קילו אונטריב טחון דק (בשר מספר 2)
בצל לבן גדול
7 שיני שום
כפית פלפל שחור גרוס
5 כפות שמן זית
25 עגבניות שרי תמר (מתוקות!!)
כף מלח דק
כף אורגנו יבש
פחית עגבניות איטלקיות שלמות מקולפות
500 מ״ל מים חמים (1 וחצי פחית של העגבניות)
250 גרם פסטה פנה (או כל פסטה שאוהבים)

אופן הכנה:

בסיר גדול המתאים לפסטה בולונז בסיר אחד, צורבים את הבשר על אש בינוני עד לאידוי מלא של כל הנוזלים.
מוסיפים בצל קצוץ, שיני שום שלמות, שמן זית ומשחימים יחד עם הבשר במשך 10/12 דק׳.
לאחר מכן מוסיפים עגבניות שרי חצויות, מלח, אורגנו מבשלים יחד כ-5 דק׳.
מוסיפים עגבניות איטלקיות, מים חמים, פסטה ומערבבים היטב.
סוגרים את המכסה של הסיר, מביאים לרתיחה וממתינים מרגע הרתיחה 7 דק׳.
לאחר מכן מסירים את המכסה ומערבבים עד לקבלת רוטב חלק ולא נוזלי.

מוכן! בתאבון 🤍

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן את המתכון? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אהבתם את הפסטה בולונז בסיר אחד? קבלו עוד מתכונים בשריים לארוחת צהריים כל המתכונים מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור