אופן הכנה:
בסיר גדול המתאים לפסטה בולונז בסיר אחד, צורבים את הבשר על אש בינוני עד לאידוי מלא של כל הנוזלים.
מוסיפים בצל קצוץ, שיני שום שלמות, שמן זית ומשחימים יחד עם הבשר במשך 10/12 דק׳.
לאחר מכן מוסיפים עגבניות שרי חצויות, מלח, אורגנו מבשלים יחד כ-5 דק׳.
מוסיפים עגבניות איטלקיות, מים חמים, פסטה ומערבבים היטב.
סוגרים את המכסה של הסיר, מביאים לרתיחה וממתינים מרגע הרתיחה 7 דק׳.
לאחר מכן מסירים את המכסה ומערבבים עד לקבלת רוטב חלק ולא נוזלי.
מוכן! בתאבון 🤍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את המתכון? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את הפסטה בולונז בסיר אחד? קבלו עוד מתכונים בשריים לארוחת צהריים כל המתכונים מחכים לכם ממש פה.