אופן הכנה:
לפנקייק:
בקערה טורפים את הביצים, סוכרים ותמצית וניל.
ממשיכים לטרוף ומוסיפים בהדרגת את השמן.
עוצרים, מוספים את המלח והחלב.
מנפים את הקמח פנימה בהדרגתיות בזמן ערבוב עם מטרפה (חשוב לאווריריות).
מניחים על השיש למשך 10 דק׳ בהם נכין את הקצפת והגאנש.
לקצפת:
מקציפים את השמנת יחד עם אבקת סוכר, מעבירים לשקית זילוף ושומרים במקרר.
לגנאש שוקולד:
מערבבים את השוקולד, השמנת והמלח עד לקבלת מרקם אחיד (אם יש לכם גושים הכניסו למיקרו למשך 15 שניות וערבבו)
מעבירים את הבלילה של הפנקייק לסקוייזר.
משמנים מחבת נאן סטיק בעזרת נייר סופג ושמן.
על אש בינונית מזלפים את הפנקייק בצורת רשת (דוגמא בסרטון).
בעזרת לקקן בודקים שהפנקייק מתנתק והופכים בעדינות למשך 15 שניות ומניחים בצד.
מגלגלים את הפנקייק סביב צנתר ארוך, ממלאים בנדיבות בקצפת, מניחים בצלחת את הפנקייקים ומזלפים גאנש שוקולד בנדיבות – מוכן! תהנו 🤍
** למי שאין אפשר לחבר קש רב-פעמי לשקית זילוף חד-פעמית
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את הפנקייק? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לקינוחים שווים? מתכוני הקינוחים האישיים שלי מחכים לכם ממש פה.