ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

פנקייק פרו מקס

הפנקייק הכי מיוחד וטעים שתכינו! פנקייק קל להכנה שכולם יתלהבו מההגשה המרשימה שלו. הוא הולך מושלם עם מילוי של קצפת מתוקה וגנאש שוקולד

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

לבלילה של הפנקייק:
4 ביצים
30 גרם סוכר וניל (3 חבילות)
3 כפות סוכר לבן
כף תמצית וניל
6 כפות שמן
חצי כפית מלח
2 כוסות חלב או תחליף חלב
2 כוסות קמח לבן
לקצפת:
500 מ״ל שמנת מתוקה 38% (פחות 10 כפות עבור הגאנש)
4 כפות אבקת אבקת סוכר
לגאנש שוקולד:
4 כפות נוטלה או שחר
10 כפות שמנת מתוקה 38%
חצי כפית שטוחה מלח

אופן הכנה:

לפנקייק:
בקערה טורפים את הביצים, סוכרים ותמצית וניל.
ממשיכים לטרוף ומוסיפים בהדרגת את השמן.
עוצרים, מוספים את המלח והחלב.
מנפים את הקמח פנימה בהדרגתיות בזמן ערבוב עם מטרפה (חשוב לאווריריות).
מניחים על השיש למשך 10 דק׳ בהם נכין את הקצפת והגאנש.

לקצפת:
מקציפים את השמנת יחד עם אבקת סוכר, מעבירים לשקית זילוף ושומרים במקרר.

לגנאש שוקולד:
מערבבים את השוקולד, השמנת והמלח עד לקבלת מרקם אחיד (אם יש לכם גושים הכניסו למיקרו למשך 15 שניות וערבבו)

מעבירים את הבלילה של הפנקייק לסקוייזר.
משמנים מחבת נאן סטיק בעזרת נייר סופג ושמן.
על אש בינונית מזלפים את הפנקייק בצורת רשת (דוגמא בסרטון).
בעזרת לקקן בודקים שהפנקייק מתנתק והופכים בעדינות למשך 15 שניות ומניחים בצד.
מגלגלים את הפנקייק סביב צנתר ארוך, ממלאים בנדיבות בקצפת, מניחים בצלחת את הפנקייקים ומזלפים גאנש שוקולד בנדיבות – מוכן! תהנו 🤍

** למי שאין אפשר לחבר קש רב-פעמי לשקית זילוף חד-פעמית

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן את הפנקייק? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לקינוחים שווים? מתכוני הקינוחים האישיים שלי מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך