מצרכים:
• כוס שקדים טחונים
• שקית אבקת אפייה (10 גרם)
• ½ כפית מלח
• כפית תמצית וניל
• ⅓ כוס חלב שקדים (אפשר חלב רגיל)
• 2 ביצים לארג׳
• כפית שמן קנולה (למחבת)
מומלץ להגיש לצד מייפל, שוקולד חם, קצפת ו/או פירות
אופן הכנה:
מערבבים בקערה את כל המצרכים יחד, מערבבים היטב ונותנים לבלילה לנוח כ-20 דק׳.
מחממים מחבת כל אש נמוכה, מורחים שמן באחידות ומניחים כמות של כף כל פנקייק.
הופכים לאחר קבלת צבע שחום.
מוציאים מהמחבת ומתחילים לבנות מגדלת פנקייקים.
מוכן, ממליץ לשפוך מייפל בנדיבות ובתאבון ❤️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לפסח? כל המתכונים שלי לפסח מחכים לכם ממש פה.