מצרכים:
½ 1 כוס קמח אורז
2 כפות קורנפלור
כפית כורכום
½ כפית מלח
400 מ״ל חלב קוקוס
½ 1 כוס מים פושרים
אופן הכנה:
בקערה מערבבים יחד את היבשים ומיד את הרטובים.
בעזרת מטרפה טורפים את הבלילה עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים.
מניחים את הקערה על השיש למנוחה של מינימום שעתיים עד שלוש שעות.
בזמן הזה תכינו את הרטבים, תשטפו ירקות ותכינו את החלבון למנה (מחר מעלה סרטון הכנה לרוטב והבשר)
לאחר ההמתנה מערבבים בעזרת מצקת את
הבלילה, יוצקים מצקת שלמה בכל פעם לתוך וואק רותח (שימו לב על האש הכי גבוהה) ממתינים עד להתנתקות הפנקייק הופכים לחצי דקה ומוכן.
שימו לב! אין צורך להילחם בפנקייקים הם מתנתקים לבד מהמחבת, רק להשגיח ולהפוך.
מוכן מורידים לצלחת וממשיכים להכין עד לסיום הבלילה.
בהצלחה 🤍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
למילוי הפנקייק וויאטנמי נסו את המתכון המשך של סטייק שייטל ורוטב חריף מתוק