ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

פלפל ממולא גבינות

פלפל ממולא גבינות וגם פלפל חריף במילוי גבינות עטוף בבצק עלים שמגישים לצד שמנת מתוקה וזעתר - מנה טעימה ברמות שהיא תוספת מושלמת לכל ארוחה חלבית
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

No data was found

מצרכים:

• 75 גרם פטה עיזים
• 150 גרם גבינת חמד
• 30 גרם גבינת פרמז'ן
• 2 עלי בצל ירוק
• חופן עלי נענע
• ½ כפית פפריקה מתוקה
• כפית שמן זית
• פלפל חריף ענק
• גמבה אדומה
• 200 גרם בצק עלים

מוגש לצד:
• גביע שמנת חמוצה
• 2 כפות שמן זית
•2 כפות זעתר

אופן הכנה:

מחממים תנור ל180 מעלות.

בקערה שופכים את כל המרכיבים יחד, ומערבבים על לקבלת כדור גבינה אחיד.

חותכים את הפלפל חריף והגמבה ומנקים את הזרעים בעזרת כף הפוכה (דוגמא בסרטון).

יוצרים נקניק מהתערובת גבינות ודוחפים פנימה לתוך הפלפל חריף, את היתרה מניחים בתוך הגמבה.

עוטפים את הפלפל חריף בבצק עלים, מהדקים, מרדדים, מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.

את הגמבה סוגרים בעזרת החלק העליון ומכניסים לתנור למשך 3235 דק עד לקבלת צבע שחום.

מוציאים מהתנור ומגישים לצד שמנת חמוצה וזעתר – בתאבון!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לפלפל ממולא, אתם חייבים לנסות את המתכון המושלם הזה לבורקס פילו במילוי גבינות ותרד.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור