מצרכים:
• 75 גרם פטה עיזים
• 150 גרם גבינת חמד
• 30 גרם גבינת פרמז'ן
• 2 עלי בצל ירוק
• חופן עלי נענע
• ½ כפית פפריקה מתוקה
• כפית שמן זית
• פלפל חריף ענק
• גמבה אדומה
• 200 גרם בצק עלים
מוגש לצד:
• גביע שמנת חמוצה
• 2 כפות שמן זית
•2 כפות זעתר
אופן הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
בקערה שופכים את כל המרכיבים יחד, ומערבבים על לקבלת כדור גבינה אחיד.
חותכים את הפלפל חריף והגמבה ומנקים את הזרעים בעזרת כף הפוכה (דוגמא בסרטון).
יוצרים נקניק מהתערובת גבינות ודוחפים פנימה לתוך הפלפל חריף, את היתרה מניחים בתוך הגמבה.
עוטפים את הפלפל חריף בבצק עלים, מהדקים, מרדדים, מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
את הגמבה סוגרים בעזרת החלק העליון ומכניסים לתנור למשך 3235 דק עד לקבלת צבע שחום.
מוציאים מהתנור ומגישים לצד שמנת חמוצה וזעתר – בתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לפלפל ממולא, אתם חייבים לנסות את המתכון המושלם הזה לבורקס פילו במילוי גבינות ותרד.