ולנו יש פלאפל ❤️🇮🇱
מצרכים:
• 400 גרם גרגירי חומוס
• מים פושרים
• צרור כוסברה
• 4 שיני שום
• צרור פטרוזיליה
• בצל לבן
• כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה
• 2 כפיות שטוחות צ׳ילי גרוס
• כפית כמון
• כפית פפריקה מתוקה
• כף מלח
• ½ כפית פלפל שחור
• 2 כפות גדושות פירורי לחם
• 3 כפות שמן זית
• 3 כפות מים
אופן הכנה:
בקערה גדולה נניח את גרגירי החומוס ומים פושרים עד סוף הקערה.
נשרה את החומוס במשך 12 עד 18 שעות.
מסננים את המים ומתחילים לטחון.
נכניס את כל המצרכים בכמה פעימות.
מתחילים, מכניסים חצי מכמות החומוס, שיני שום וצרור כוסברה – טוחנים.
מוסיפים את יתרת החומוס וצרור פטרוזיליה – טוחנים.
מוסיפים בצל לבן, תבלינים, פירורי לחם, שמן זית ומים – טוחנים.
עוצרים, פותחים את המעבד מזון, מרכזים את כל התערבות וטוחנים היטב.
על מחבת נשפוך מעט שמן, נתחיל לקבב בצורה של דיסקיות (לא כדורים!)
מטגנים היטב משני הצצדים ומעבירים לרשת (לסינון יתרת השמן)
יאללה זה מוכן תכניסו ללחוח (יש מתכון בסרטון הקודם) או פיתה/לאפה ובתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לפלאפל ביתי, אתם חייבים לנסות את המתכון המושלם הזה להום פרייז בתנור!