ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

פלאפל ביתי במילוי גבינה

מה יותר טעים מפלאפל ביתי חם וטרי? פלאפל ביתי חם עם כדור גבינה נמתחת בפנים או בקיצור הביס המושלם - אתם חייבית לנסות!

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

לתערובת פלאפל:
250 גרם גרגירי חומוס
מים פושרים
כוס עלי פטרוזיליה
כוס עלי כוסברה
½ בצל לבן
3 שיני שום
כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
כפית מלח
חצי כפית כורכום
כפית פלפל שחור
כפית שטוחה כמון
כפית שטוחה פפריקה מתוקה
1 וחצי כפות מים
מילוי & ציפוי:
חצי כוס פירורי לחם
חצי כוס שומשום
15 יח׳ מיני גבינה חצי קשה
** פיתות/לאפות, ירקות טריים, גבינות למריחה ומתבלים

אופן הכנה:

בקערה גדולה שופכים את גרגירי החומוס ומוסיפים מים פושרים עד סוף הקערה.
נשרה את החומוס במשך 12 עד 18 שעות – קחו בחשבון לילה לפני הכנת הפלאפל ביתי.
מסננים את המים ומכניסים את החומוס למעבד המזון.
מכניסים את כל מצרכי התערבות יחד – למי שיש מעבד מזון קטן אז להכניס את המצרכים בכמה פעימות.
טוחנים היטב עד לקבלת תערובת אחידה בעלת גרגירים דקים.
בצלחת מערבבים את פירורי הלחם והשומשום.
בעזרת מכשיר ליצירת פלאפל (גדול) יוצרים ״קערית״ פלאפל, מניחים גבינה במרכזה, עוטפים בתערובת נוספת ומהדבקים היטב בעזרת הכף.
יש לשמן את מכשיר הפלאפל בספריי שמן לפני כל יחידה.
מחממים שמן בצ׳יפסר או בסיר עמוק, מטגנים עד לקבלת צבע זהוב על גבול השחום.
מוכן! מרכיבים את הפיתה ואוכלים!

** שימו לב! ממליץ מאוד להוסיף גבינות שמנת למריחה, מתבלים איכותיים ואפילו לגרד גבינת פרמזן מלמעלה -תהנו מפלאפל משודרג 

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

יודעים מה הולך מושלם לצד פלאפל ביתי מפנק? סחוג ירוק ביתי לפי המתכון המנצח שלי.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך