אופן הכנה:
בקערה גדולה שופכים את גרגירי החומוס ומוסיפים מים פושרים עד סוף הקערה.
נשרה את החומוס במשך 12 עד 18 שעות – קחו בחשבון לילה לפני הכנת הפלאפל ביתי.
מסננים את המים ומכניסים את החומוס למעבד המזון.
מכניסים את כל מצרכי התערבות יחד – למי שיש מעבד מזון קטן אז להכניס את המצרכים בכמה פעימות.
טוחנים היטב עד לקבלת תערובת אחידה בעלת גרגירים דקים.
בצלחת מערבבים את פירורי הלחם והשומשום.
בעזרת מכשיר ליצירת פלאפל (גדול) יוצרים ״קערית״ פלאפל, מניחים גבינה במרכזה, עוטפים בתערובת נוספת ומהדבקים היטב בעזרת הכף.
יש לשמן את מכשיר הפלאפל בספריי שמן לפני כל יחידה.
מחממים שמן בצ׳יפסר או בסיר עמוק, מטגנים עד לקבלת צבע זהוב על גבול השחום.
מוכן! מרכיבים את הפיתה ואוכלים!
** שימו לב! ממליץ מאוד להוסיף גבינות שמנת למריחה, מתבלים איכותיים ואפילו לגרד גבינת פרמזן מלמעלה -תהנו מפלאפל משודרג
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
יודעים מה הולך מושלם לצד פלאפל ביתי מפנק? סחוג ירוק ביתי לפי המתכון המנצח שלי.