מצרכים:
• 5 תפו״א
• 2 כף מלח
• ½ שטוחה פלפל שחור
• 3 כפות שמן צמחי
• כף שמן זית
** מי שרוצה חלבי פשוט להחליף את השמנים ב50 גרם חמאה
אופן הכנה:
בסיר עמוק על אש גבוהה, מרתיחים מים.
ברגע הרתיחה מוסיפים את התפו״א לאחר שטיפה וכף שטוחה של מלח.
לאחר 30 דק׳ (שימו לב אם צריך להוסיף מים בתהליך)
מורידים מהגז ומקלפים את תפוח האדמה.
חותכים לקוביות ומעבירים לסיר על האש הכי נמוכה.
שופכים כף גדושה של מלח, פלפל שחור שמן ומועכים עד לקבל מרקם אחיד (תלוי ברמת העצלנות שלכם)
מכבים את האש, מעבירים לצלחת.
מומלץ להגיש יחד עם בצל מקורמל או מטוגן.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.