אופן הכנה:
בסיר עמוק ממלאים מים ומוסיפים את התפו״א לאחר שטיפה.
מדליקים אש על הלהבה הגבוה ביותר עד לרתיחה ומוסיפים כף שטוחה של מלח.
מורידים לאש בינונית לבישול של 45 דק׳ (שימו לב אם צריך להוסיף מים בתהליך)
מורידים מהגז ומקלפים את תפוח האדמה.
חותכים לקוביות ומעבירים לסיר על האש הכי נמוכה.
שופכים כף גדושה של מלח, פלפל שחור שמן (או חמאה) ומועכים עד לקבל מרקם אחיד (תלוי ברמת העצלנות שלכם)
מכבים את האש, מעבירים לצלחת.
מומלץ להגיש יחד עם בצל מקורמל או מטוגן.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מתכון לעוף ממולא פירה ובצל מקורמל לחצו כאן