ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

פירה פרווה

מתכון מעולה לפירה פרווה קל להכנה, התוספת המושלמת לכל ארוחה שכולם אוהבים בגרסה הכי קלה שתכינו, מושלם עם בצל מקורמל מעל
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

5 תפוח אדמה
2 כף מלח
חצי שטוחה פלפל שחור
3 כפות שמן נטרלי (ללא טעם)
כף שמן זית
** מי שרוצה חלבי פשוט להחליף את השמנים ב50 גרם חמאה - אפשר יותר חמאה למי שרוצה טעם מדהים וקרמי

אופן הכנה:

בסיר עמוק ממלאים מים ומוסיפים את התפו״א לאחר שטיפה.
מדליקים אש על הלהבה הגבוה ביותר עד לרתיחה ומוסיפים כף שטוחה של מלח.
מורידים לאש בינונית לבישול של 45 דק׳ (שימו לב אם צריך להוסיף מים בתהליך)
מורידים מהגז ומקלפים את תפוח האדמה.
חותכים לקוביות ומעבירים לסיר על האש הכי נמוכה.
שופכים כף גדושה של מלח, פלפל שחור שמן (או חמאה) ומועכים עד לקבל מרקם אחיד (תלוי ברמת העצלנות שלכם)
מכבים את האש, מעבירים לצלחת.
מומלץ להגיש יחד עם בצל מקורמל או מטוגן.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מתכון לעוף ממולא פירה ובצל מקורמל לחצו כאן

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור