אופן ההכנה:
מכניסים לקערה של המיקסר את המים, שמרים והקמח ומפעילים לישה במיקסר למשך 10 דק׳ על מהירות איטית. לאחר מכן מוסיפים את המלח וממשיכים לישה של עוד 2 דק׳ (סה״כ 12 דק׳)
מעבירים את הבצק לקופסא או קערה רחבה למנוחה של 10 דק׳. עכשיו נבצע סדרת קיפולים במשך שעה – 6 פעמים עם הפסקות מנוחה של 10 דק׳.
לאחר מכן נשמן את הקופסא בכף שמן, נניח את הכדור בצק אותו נשמן בכף שמן גם ונכניס את הבצק למקרר למשך 24 שעות. בתום ה24 שעות מוציאים את הבצק מהמקרר לשעתיים של התפחה בטמפ׳ החדר.
לאחר שעה וחצי מדליקים תנור על 230 מעלות טורבו. מעבירים את הבצק למגש 30 על 30 מרופד נייר אפייה ומשומן בכף שמן זית – פשוט להפוך את הבצק לתבנית לא לשחק עם הבצק אחרת כל הבועות אוויר יתפוצצו לכם.
מערבבים את העגבניות עם המלח ומניחים בעדינות את הרוטב מעל הבצק. מפזרים את הגבינה והתוספות באחידות ומכניסים לתנור למשך 27 דק׳.
מוכן!
מפוררים גבינה בולגרית, מפזרים אורגנו יבש ובתאבון
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פיצה רומאית? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את הפיצה הרומאית? עכשיו נסו פיצה נפוליטנית!