אופן הכנה:
מפרידים כרובית, שומרים בצד 3/4 פרחים יפים ללא גבעול את השאר חותכים ומניחים בצד.
קוצצים בצל לקוביות קטנות, שופכים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומדליקים את האש על להבה בינונית.
ברגע שהבצל הזיע והפך להיות שקוף מוסיפים את הכרובית לצריבה של 2 דק׳ ושופכים חלב קוקוס עד לכיסוי.
מביאים לרתיחה, מורידים לאש קטנה ומבשלים במשך 45 דק׳ – לאחר מכן מסננים את הנוזלים, מעבירים את הבצל והכרובית לכלי, מוסיפים מעט מהחלב קוקוס שאיתו בושל, מלח, פלפל, טוחנים היטב עד למרקם של פירה/קרם (יש לשלוט בנוזלים ולא להכניס מכה אחת את החלב)
בזמן הבישול של הקרם ממשיכים להכין במקביל את הרוטב, מכניסים את כל המרכיבים יחד לכלי גבוה וטוחנים היטב.
מחממים סיר מים, חולטים את הכרובית במשך 6 דק׳ ומעבירים למי קרח.
** שימו לב -בשלב זה טוחנים את הקרם כרובית ומיד להכניס לכלי עמיד בחום למים חמים (שחלטנו את הכרובית) לשמירת טמפ׳.
מתבלים את הדג ונותנים למלח לחדור פנימה.
בזמן הזה מחממים במחבת על אש גבוהה שמן, וזורקים את הכרובית שהייתה במי הקרח, מתבלים ומקפיצים עד לקבל צריבה.
מיד שופכים שמן ומניחים את הפילה בס, שהעור כלפי מטה, מניחים את התרווד על הדג כדי לשמור על צורתו (לא ללחוץ חזק אבל כן לתפוס את הדג במקומו שלא יתקפל).
לאחר קבלת צבע זהוב וקרנצ׳י לעור, הופכים למשך דקה ומגישים.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פילה בס? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ועכשיו רק נשאר לכם להכין סלט כמו במסעדה, אתם חייבים לנסות את הסלט קיסר המושלם הזה!