אופן הכנה:
על מחבת באש בינונית שופכים שמן זית ואת שיני השום.
מתבלים את הפילה בצ׳ילי גרוס, טימין ומעבירים למחבת.
מוסיפים למחבת את הרוזמרין ומצמצמים את כל המרכיבים יחד עם השמן לאחד הצדדים של המחבת (דוגמא בסרטון)
מיד מוסיפים צ׳ילי אדום ומלח ים.
לאחר שרואים שהפילה טיפה מתקפל ועור הדג נחרך היטב הופכים את הדג.
מבשלים את הדג בערך 90/120 שניות לכל היותר ומורידים לצלחת.
מוכן – בתאבון ❤️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פילה אמנון במחבת? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לפילה אמנון במחבת, אתם חייבים לנסות את הפילה דג בתנור המעולה הזה.