ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

פילה אמנון במחבת

פילה אמנון במחבת עם המון עשבי תיבול, פילה שיוצא עסיסי וכל כך טעים - ארוחה נהדרת לצד מנת ירוקות טריים או מוקפצים שאתם חייבים להכניס לתפריט
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

פילה אמנון או כל פילה דג לבן (לא טונה וסלמון)
3 כפות שמן זית
5 שיני שום
קורט צ׳ילי גרוס
3 ענפי טימין
ענף רוזמרין
חצי צ׳ילי אדום
קורט מלח ים
** מומלץ לצד ירקות טריים או מוקפצים

אופן הכנה:

על מחבת באש בינונית שופכים שמן זית ואת שיני השום.
מתבלים את הפילה בצ׳ילי גרוס, טימין ומעבירים למחבת.
מוסיפים למחבת את הרוזמרין ומצמצמים את כל המרכיבים יחד עם השמן לאחד הצדדים של המחבת (דוגמא בסרטון)
מיד מוסיפים צ׳ילי אדום ומלח ים.
לאחר שרואים שהפילה טיפה מתקפל ועור הדג נחרך היטב הופכים את הדג.
מבשלים את הדג בערך 90/120 שניות לכל היותר ומורידים לצלחת.
מוכן – בתאבון ❤️

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן פילה אמנון במחבת? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לפילה אמנון במחבת, אתם חייבים לנסות את הפילה דג בתנור המעולה הזה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור