אופן הכנה:
בסיר על אש בינונית שופכים שמן, תירס, מלח ומערבבים עם כף.
לאחר 2/3 דק׳ (שימו לב שהשמן מבעבע) מערבבים שוב, מוסיפים את החמאה והסוכר.
כעבור 1/2 דק׳ התירס צריך להתפוצץ, מומלץ לנער את הסיר מידי פעם כדי שהפופקורן המוכן לא יישרפו.
לאחר שנגמר רעש הפיצפוץ, מכבים את האש ומעבירים ישירות לקערה.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פופקורן מתוק? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לפופקורן מתוק, אתם חייבים לנסות את החטיף שוקולד ובמבה המעולה הזה.