מצרכים:
• 5 תפו״א בינוני
• 2 כפות מלח
• ליטר מים
ציפוי:
• כפית פפריקה מתוקה
• ½ כפית כמון
• כפית שום גבישי
• כפית בצל יבש
• ½ כפית כורכום
• ½ כפית גאראם מסאלה
• כפית טימין
• כפית רוזמרין
• ½ כפית פלפל שחור
• כפית מלח
• כוס קמח
• כוס מים
אופן הכנה:
שוטפים היטב את התפו״א חותכים לסירות מעבירים לקערה, שופכים מים, מלח ומערבבים היטב.
משרים במשך 90 דק.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שופכים את המים ומתחילים להכין את הציפוי.
בקערה מערבבים יחד את כל התבלינים, מוסיפים קמח, מים ומערבבים היטב.
בעזרת מזלגות טובלים את התפו״א ומעבירים לנייר אפייה על מגש.
מכניסים לתנור למשך 32/34 דקות.
מוציאים ומגישים לצד רטבים שאוהבים.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.