אופן הכנה:
במחבת על אש בינונית, זורקים פלפל חריף קצוץ דק, שום קצוץ גס, תבלינים, מערבבים ומוסיפים את הבשר המבושל.
לאחר 2 דק' סוחטים את התפוז על הבשר, מוסיפים רוטב סויה, עלי סלרי ומערבבים עד לצמצום הנוזלים.
מוסיפים את הנענע והכוסברה, מערבבים דקה ומכבים את האש.
בקערית דוחסים את האורז המבושל, הופכים על צלחת ושופכים את הבשר מעל.
על המחבת "המלוכלכת" שופכים מעט שמן, שוברים ביצה ומעל קורט מלח
מורידים מהאש במידת העשייה שאתם אוהבים.
מניחים את הביצה על הפאד קפאו ובתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פאד קפאו? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.