מצרכים:
• ½ פלפל חריף ירוק
• 2 שיני שום
• ½ כפית אבקת ג'ינג'ר
• כפית שטוחה צ'ילי גרוס
• 150 גרם בשר טחון מבושל
• ½ תפוז בשל
• ½1 כפות רוטב סויה
• ½ כוס עלי סלרי
• ½ כוס דחוסה עלי נענע
• ½ כוס עלי כוסברה
• קערית אורז לבן מבושל
• ביצה + קורט מלח
אופן הכנה:
במחבת על אש בינונית, מניחים פלפל חריף קצוץ דק, שום קצוץ גס, תבלינים, מערבבים ומוסיפים את הבשר המבושל.
לאחר 2 דק' סוחטים את התפוז על הבשר, מוסיפים רוטב סויה, עלי סלרי ומערבבים עד לצמצום הנוזלים
מוסיפים את הנענע והכוסברה, מערבבים דקה ומכבים את האש.
בקערית דוחסים את האורז המבושל, הופכים על צלחת, שופכים את הבשר מעל ומכינים ביצת עין בזריזות.
במחבת שופכים מעט שמן, שוברים ביצה, מעל קורט מלח ומורידים מהאש במידת העשייה שאתם אוהבים – מניחים את הביצה על האורז ובתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.