ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

פאד קפאו

פאד קפאו כמו בתאילנד! מנה של בשר קצוץ מתובל עם אורז וביצה רכה מעל, גרסה סופר טעימה למנה התאילנדית הקלאסית שאתם חייבים לטעום

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

חצי פלפל חריף ירוק
2 שיני שום
חצי כפית אבקת ג'ינג'ר
כפית שטוחה צ'ילי גרוס
150 גרם בשר טחון מבושל - למתכון לחצו כאן
חצי תפוז בשל
1 וחצי כף רוטב סויה
חצי כוס עלי סלרי
חצי כוס דחוסה עלי נענע
חצי כוס עלי כוסברה
קערית אורז לבן מבושל - למתכון לחצו כאן
ביצה + קורט מלח

אופן הכנה:

במחבת על אש בינונית, זורקים פלפל חריף קצוץ דק, שום קצוץ גס, תבלינים, מערבבים ומוסיפים את הבשר המבושל.
לאחר 2 דק' סוחטים את התפוז על הבשר, מוסיפים רוטב סויה, עלי סלרי ומערבבים עד לצמצום הנוזלים.
מוסיפים את הנענע והכוסברה, מערבבים דקה ומכבים את האש.
בקערית דוחסים את האורז המבושל, הופכים על צלחת ושופכים את הבשר מעל.
על המחבת "המלוכלכת" שופכים מעט שמן, שוברים ביצה ומעל קורט מלח
מורידים מהאש במידת העשייה שאתם אוהבים.
מניחים את הביצה על הפאד קפאו ובתאבון!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן פאד קפאו? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך