אופן ההכנה:
בקערה טורפים ביצים יחד עם סוכר.
מזלפים בהדרגה את השמן בזמן הטריפה עד לקבלת מרקם אחיד ולא שבור.
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, מלח, מחית וניל וחלב.
מערבבים בעזרת לקקן עד לקבלת בלילה גסה. (לא חלקה – אין לערבב יתר על המידה)
בעזרת מצקת יוצקים את הבלילה למחבת בינונית ומשומנת. (יש לשמן בין פנקייק אחד לשני)
לאחר הכנת הפנקייקים מכינים בזריזות גאנש – בקערית עם השמנת שוברים את השוקולד פנימה ומכניסים לפולסים של 20 שניות למיקרו ומערבבים עד לקבלת גאנש חלק.
בין הפנקייקים מורחים כף גדושה של גאנש ומעל הכל שופכים את השוקולד.
מוכן – תהנו 🤍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ערימת פנקייקים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את ערימת הפנקייקים של גופי ?מחפשים עוד מתכונים מהסרטים והסדרות? כל המתכונים מהסרטים מחכים לכם ממש פה.