אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
מערבבים את כל המרכיבים יחד.
חוצים את הפיתה וממלאים אותה בנדיבות.
על מחבת פסים חמה מניחים את הפיתה ונותנים לעוף להסגר היטב.
יש להפוך את הפיתה על שתי צדדיה לקבל פסים ברורים ולאחר מכן להחזיר שוב לצד של העוף עד לקבלת חריכה ברורה על הבשר.
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 8 דק׳.
מוציאים ומוכן! ממליץ להגיש את העראייס עוף עם טחינה וירקות בצד 🥰
קלוריות: 495
חלבון: 66
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן עראייס עוף? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.