אופן הכנה:
מחממים תנור ל160 מעלות.
מקציפים חלבון ביצים, מוסיפים סוכר, קורנפלור וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת חזקה (עשו את מבחן ההפיכה)
מוסיפים רבע כוס שוקולד צ׳יפס, בעזרת לקקן מקפלים בזהירות (לא לערבב באגרסיביות)
שופכים בזהירות למגש מרופד נייר אפייה ומעצבים לכדור עגול בעזרת כפית.
מסדרים יפה את רבע הכוס שוקולד צ׳יפס על הכדור ומכניסים לתנור למשך כ-35 דק׳.
מוציאים את ענן שוקולד הצ׳יפס מהתנור ובתאבון 🤍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לענן שוקולד צ׳יפס, אתם חייבית לנסות העוגיות אמסטרדם נוטלה המעולות האלו!