ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

עיג׳ה של כורדים – מתכון לעי׳גה אמיתי

איך מכינים עיג׳ה של כורדים? קבלו מתכון מפורט מא' ועד ת' לעיג'ה הכי טעים שתכינו בהבטחה! מתכון מושלם לארוחת ערב או נשנוש מפנק
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

בצל לבן בינוני (150 גרם) + רבע כפית מלח
4 תפוח אדמה אדום (750 גרם)
2 גזרים (200 גרם)
2 בצל ירוק שלם
כוס עלים דחוסה סלרי
4 ביצים לארג׳
כוס פירורי לחם (100 גרם)
כף מלח דק
חצי כף שטוחה פלפל שחור טחון
כפית בהרט

אופן ההכנה:

חותכים את הבצל לקוביות קטנות, מעבירים למסננת ומערבבים יחד עם רבע כפית מלח דק.
במקביל מקלפים ומגרדים בפומפייה על החורים הגדולים את התפוח אדמה.
מעבירים את התפוח אדמה המגורד לחיתול בד וסוחטים היטב מהנוזלים שבו.
מניחים את התפוח אדמה בקערה יבשה, מגרדים את הגזר בפומפייה ומעבירים לקערה עם התפו״א.
קוצצים את הבצל ירוק והסלרי ומצרפים גם לקערה.
מעבירים את הבצל לבן לחיתול בד וסוחטים היטב.
מצרפים את הבצל לבן הסחוט לקערה עם הירקות.
לקערה מוסיפים את הביצים, פירורי לחם, תבלינים ומערבבים היטב.
בזמן שהמסה נחה מחממים במחבת גדולה שמן על אש בינונית בגובה 1 ס״מ.
מתחילים לטגן את העיג׳ה בסבלנות ולפי הדוגמא בסרטון – אנחנו רוצים להגיע לצבע שחום ולא זהוב.
מעבירים את העיג'ה לרשת (אפשר גם נייר סופג פחות ממליץ) ומוכן!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן עיג׳ה של כורדים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מה ולצד העיג׳ה של כורדים? טחינה לבנה כמו שלג!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור