אופן ההכנה:
חותכים את הבצל לקוביות קטנות, מעבירים למסננת ומערבבים יחד עם רבע כפית מלח דק.
במקביל מקלפים ומגרדים בפומפייה על החורים הגדולים את התפוח אדמה.
מעבירים את התפוח אדמה המגורד לחיתול בד וסוחטים היטב מהנוזלים שבו.
מניחים את התפוח אדמה בקערה יבשה, מגרדים את הגזר בפומפייה ומעבירים לקערה עם התפו״א.
קוצצים את הבצל ירוק והסלרי ומצרפים גם לקערה.
מעבירים את הבצל לבן לחיתול בד וסוחטים היטב.
מצרפים את הבצל לבן הסחוט לקערה עם הירקות.
לקערה מוסיפים את הביצים, פירורי לחם, תבלינים ומערבבים היטב.
בזמן שהמסה נחה מחממים במחבת גדולה שמן על אש בינונית בגובה 1 ס״מ.
מתחילים לטגן את העיג׳ה בסבלנות ולפי הדוגמא בסרטון – אנחנו רוצים להגיע לצבע שחום ולא זהוב.
מעבירים את העיג'ה לרשת (אפשר גם נייר סופג פחות ממליץ) ומוכן!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן עיג׳ה של כורדים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מה ולצד העיג׳ה של כורדים? טחינה לבנה כמו שלג!