אופן הכנה:
חותכים את החזה עוף לקוביות ומניחים בקערה.
שופכים לתוך הקערה 2 כפות טריאקי, רוטב דגים, מערבבים היטב, מניילנים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה (ניתן לשמור עד 16 שעות במקרר ולהכין לילה לפני את החזה עוף).
כ15 דק׳ לפני שמתחילים להכין את המנה מערבבים בקערית צ'ילי קצוץ דק, שום קצוץ דק, קורנפלור, מים חמים ומערבבים היטב עד שממסים את כל הקורנפלור.
מוסיפים פלפל שחור, אבקת ג'ינג'ר, חומץ אורז, כף טריאקי, שמן שומשום, מערבבים היטב ומניחים בצד.
במחבת גדולה, על אש בינונית, שופכים שמן קנולה ולאחר דקה זורקים את החזה עוף למחבת.
צולים את החזה עוף כ-2 דקות, מפנים מקום במרכז המחבת (דוגמה בסרטון) ושופכים את הקשיו במרכז.
לאחר 2 דקות שבהם קולים את הקשיו, מערבבים יחד, שופכים רוטב סויה מערבבים ומביאים לרתיחה.
שופכים את הקערית עם הקורנפלור שהכנו מראש ומערבבים ללא הפסקה עד לחיבור מושלם וצמצום הרוטב.
עושים את מבחן הסמיכות (דוגמה בסרטון) ומכבים את האש.
ממלאים כף גדושה של עוף בקשיו בכל עלה חסה, מפזרים עירית קצוצה מעל (וצ'ילי חריף למי שאוהב) ובתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.