ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

עוף בלימון

עוף בלימון הכי טעים שאכלתם.ן!! מתכון מושלם לעוף בלימון בדיוק כמו במסעדות הסיניות שהולך לככב אצלכם בארוחות הצהריים
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

No data was found

מצרכים:

לרוטב:
• 3 כפות מים
• 3 כפות סויה
• 3 כפות צ׳ילי מתוק
• 5 ס״מ ג׳ינג׳ר טרי מגורד (2 כפיות גדושות)
• כפית צ׳ילי גרוס
• מיץ של ½ לימון גדול

לציפוי:
• ½ כוס קורנפלור
• ½ כוס קמח
• כפית גדושה אבקת שום
• כפית פלפל לבן

לבלילה:
• 2 ביצים
• כפית מלח

• ½ קילו חזה עוף טרי שלם.
• חופן עלי כוסברה
• כף גרידת לימון

אופן הכנה:

מתחילים ברוטב, שופכים לסיר על אש בינונית את כל המצרכים יחד, מצמצמים את הרוטב כ-2 דק׳ של רתיחה ומניחים בצד לצינון.
בשתי צלחות נפרדות מכינים את הציפוי והבלילה.
מחממים שמן על אש גבוהה.
חותכים את החזה עוף לקוביות בעובי 2 אצבעות על 2 אצבעות.
מניחים בציפוי, מעבירים לבלילה ושוב לציפוי.
מעבירים לשמן בזהירות.
מורידים את הלהבה לאש בינונית.
לאחר קבלת צבע זהוב, מעבירים לרשת.
לאחר שהתקרר במעט והציפוי התקשה מעבירים לקערה.
שופכים את הרוטב לקערה, מוסיפים עלי כוסברה קצוצים, גרידת לימון ומערבבים היטב.
מגישים לצד פלחי לימון.
בתאבון ❤️

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור