מצרכים:
לרוטב:
• 3 כפות מים
• 3 כפות סויה
• 3 כפות צ׳ילי מתוק
• 5 ס״מ ג׳ינג׳ר טרי מגורד (2 כפיות גדושות)
• כפית צ׳ילי גרוס
• מיץ של ½ לימון גדול
לציפוי:
• ½ כוס קורנפלור
• ½ כוס קמח
• כפית גדושה אבקת שום
• כפית פלפל לבן
לבלילה:
• 2 ביצים
• כפית מלח
• ½ קילו חזה עוף טרי שלם.
• חופן עלי כוסברה
• כף גרידת לימון
אופן הכנה:
מתחילים ברוטב, שופכים לסיר על אש בינונית את כל המצרכים יחד, מצמצמים את הרוטב כ-2 דק׳ של רתיחה ומניחים בצד לצינון.
בשתי צלחות נפרדות מכינים את הציפוי והבלילה.
מחממים שמן על אש גבוהה.
חותכים את החזה עוף לקוביות בעובי 2 אצבעות על 2 אצבעות.
מניחים בציפוי, מעבירים לבלילה ושוב לציפוי.
מעבירים לשמן בזהירות.
מורידים את הלהבה לאש בינונית.
לאחר קבלת צבע זהוב, מעבירים לרשת.
לאחר שהתקרר במעט והציפוי התקשה מעבירים לקערה.
שופכים את הרוטב לקערה, מוסיפים עלי כוסברה קצוצים, גרידת לימון ומערבבים היטב.
מגישים לצד פלחי לימון.
בתאבון ❤️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.