אם יש מתכון אחד מכל המתכונים שלי שאתם חייבים לנסות ולשמור – זה המתכון לעוגת השוקולד הפשוטה הזאת. עוגת השוקולד הכי טעימה שתכינו ואין אחד שלא יתאהב בה! באחריות!
אופן הכנה:
מחממים תנור 180 מעלות.
שופכים לקערה של המיקסר את הביצים ומפעילים. לאחר 30 שניות מוסיפים את הסוכר.
לאחר 5 דקות, עוצרים את המיקסר ומוסיפים את הקקאו, סוכר וניל, קמח, שוקולית ושמן.
מפעילים ל- 60 שניות בלבד ועוצרים – לא יותר תזהרו תצא לכם עוגה קשה. מוציאים את הקערה מהמיקסר בעזרת לקקן מנקים את הדפנות – שימו דגש על תחתית הקערה. לאחר שקיבלנו מרקם אחיד שופכים הכל לתבנית משומנת ומכניסים לתנור למשך 45 דק׳.
לאחר שהעוגה 35 דקות בתנור נתחיל להכין את הגנאש שוקולד.
בצלחת עמוקה נשפוך שמנת מתוקה, נשבור שוקולד מריר ונוסיף את השוקולד השחר בנדיבות. ( נוסיף טבלת שוקולד חלב עבור האקסטרה שוקולדי) ממיסים על באן מארי או שנכניס למיקרוגל למשך כ-2 דקות ב-6 פעימות, כל 30 שניות נוציא ונערבב עד לקבלת למרקם אחיד של גאנש חלק.
מוציאים את העוגה בדיוק לאחר 45 דקות ומיד נחתוך לריבועים שווים, נשפוך את הגנאש על העוגה באופן שווה ומוכן!בתאבון! מי שעושה את העוגה ולא אהב, מקבל ממני החזר כספי מלא על המצרכים – עוגה עם ביטוח❤️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד עוגות קלות וטעימות? כל מתכוני העוגות שלי מחכים לכם ממש פה.